A carregar...

Microbiological assessment of lettuce salads and antimicrobial resistance of Staphylococcus spp

Introduction: self-service restaurants in which food is served ready to be consumed are liable to have some products contaminated by pathogenic microorganisms causing food-transmitted diseases. Aim: evaluates the microbiological quality of lettuce salads in restaurants in Pelotas RS Brazil by counts...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Publicado no:Nutrición Hospitalaria
Main Authors: Josi Guimarães César, Andriele Madruga Peres, Caroline Pereira das Neves, Érica Tupiniquim Freitas de Abreu, Jozi Fagundes de Mello, Ângela Nunes Moreira, Kelly Lameiro Rodrigues
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Sociedad Española de Nutrición Parenteral y Enteral 2015
Assuntos:
Acesso em linha:https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=309243320051
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!