A carregar...

Influence of bacteriocins produced by Lactobacillus plantarum BN in the shelf-life of refrigerated bovine meat Influência de bacteriocinas produzidas por Lactobacillus plantarum BN na vida útil de carne bovina refrigerada

Sugar cane molasses is a cheap by-product of the sugar cane industry. This product was used for growth and production of bacteriocins by Lactobacillus plantarum BN and evaluated for its potential application in the extension of the shelf-life of raw meat. Bovine meat cubes were dipped in the filtere...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Main Authors: Ângela M. Fiorentini, Ernani S. Sant'Anna, Anna C.S. Porto, Jaciara Z. Mazo, Bernadette D.G.M. Franco
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Sociedade Brasileira de Microbiologia 2001-03-01
Colecção:Brazilian Journal of Microbiology
Assuntos:
Acesso em linha:http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1517-83822001000100010
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!