A carregar...

Sakacin‐A antimicrobial packaging for decreasing Listeria contamination in thin‐cut meat: preliminary assessment

BACKGROUND: Minimally processed ready‐to‐eat products are considered a high‐risk food because of the possibility of contamination with pathogenic bacteria, including Listeria monocytogenes from the animal reservoir, and the minimal processing they undergo. In this study, a sakacin‐A anti‐Listeria ac...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Publicado no:J Sci Food Agric
Main Authors: Barbiroli, Alberto, Musatti, Alida, Capretti, Giorgio, Iametti, Stefania, Rollini, Manuela
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: John Wiley & Sons, Ltd 2016
Assuntos:
Acesso em linha:https://ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5324655/
https://ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27790709
https://ncbi.nlm.nih.govhttp://dx.doi.org/10.1002/jsfa.8120
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!