A carregar...

Elaboration and characterization of Japanese Raisin Tree (Hovenia dulcis Thumb.) pseudofruits fermented alcoholic beverage

Hovenia dulcis pseudofruits have underexplored properties for food purposes, despite their pleasant sensory characteristics and therapeutic benefits. The aim of this study was the elaboration and chemical characterization of the alcoholic fermented beverage of H. dulcis , using selected strain o...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Publicado no:Ciência e Tecnologia de Alimentos
Main Authors: Juliana Tensol PINTO, Luana Farah ALVARENGA, Diego Pinto de OLIVEIRA, Rosane Freitas SCHWAN, Disney Ribeiro DIAS, José Humberto de QUEIROZ, Tânia Toledo de OLIVEIRA
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos 2017
Assuntos:
Acesso em linha:https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=395953591015
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!