A carregar...

Production, solubility and antioxidant activity of curcumin nanosuspension

Curcumin is a powerful bioactive agent and natural antioxidant, but it is practically water insoluble and has low bioavailability; a possible solution to this obstacle would be formulations of curcumin nanoparticles. Surfactants such as tween 80 can be used to stabilize low-solubility molecules prev...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Publicado no:Ciência e Tecnologia de Alimentos
Main Authors: Deivis de Moraes CARVALHO, Katiuchia Pereira TAKEUCHI, Robson Maia GERALDINE, Celso José de MOURA, Maria Célia Lopes TORRES
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos 2015
Assuntos:
Acesso em linha:https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=395940120017
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!