A carregar...

Physicochemical characterization and antioxidant capacity of pitanga fruits (Eugenia uniflora L.)

This study was carried out to obtain more information about the physicochemical properties, composition, and antioxidant activity of pitanga fruits ( Eugenia uniflora L.), particularly fruits from the State of Rio Grande do Sul, Brazil. Pitanga with different flesh colors (purple, red, and orange...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Publicado no:Ciência e Tecnologia de Alimentos
Main Authors: Milena BAGETTI, Elizete Maria Pesamosca FACCO, Jaqueline PICCOLO, Gabriela Elisa HIRSCH, Delia RODRIGUEZ-AMAYA, Cintia Nanci KOBORI, Márcia VIZZOTTO, Tatiana EMANUELLI
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos 2011
Assuntos:
Acesso em linha:https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=395940104021
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!