A carregar...

Starter cultures as biocontrol strategy to prevent Brettanomyces bruxellensis proliferation in wine

Brettanomyces bruxellensis is a common and significant wine spoilage microorganism. B. bruxellensis strains generally detain the molecular basis to produce compounds that are detrimental for the organoleptic quality of the wine, including some classes of volatile phenols that derive from the sequent...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Publicado no:Appl Microbiol Biotechnol
Main Authors: Berbegal, Carmen, Spano, Giuseppe, Fragasso, Mariagiovanna, Grieco, Francesco, Russo, Pasquale, Capozzi, Vittorio
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Springer Berlin Heidelberg 2017
Assuntos:
Acesso em linha:https://ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5756568/
https://ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29189899
https://ncbi.nlm.nih.govhttp://dx.doi.org/10.1007/s00253-017-8666-x
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!