A carregar...

Discrimination of Brazilian red wines according to the viticultural region, varietal, and winery origin Discriminação de vinhos tintos brasileiros de acordo com a região vitícola, varietal e vinícola

This work evaluated the physicochemical composition of 171 red Brazilian wines from the 2006 vintage, which were represented by 21 varietals. These wines were produced by 58 Brazilian wineries in different regions of the country, with latitudes varying from 9º to 31º South. Physicochemical wine anal...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Main Authors: Alberto Miele, Luiz Antenor Rizzon, Mauro Celso Zanus
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos 2010-03-01
Colecção:Food Science and Technology
Assuntos:
ACP
PCA
Acesso em linha:http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612010000100039
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!