A carregar...

Characterization of bioactive compounds, antioxidant activity and minerals in landraces of pumpkin (Cucurbita moschata) cultivated in Southern Brazil

The objective of this work was to evaluate the genetic variability for the synthesis of bioactive compounds and minerals in pumpkin ( Cucurbita moschata ) landraces. Total phenolic compounds, carotenoids, antioxidant activity and minerals were evaluated in 10 acces...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Publicado no:Ciência e Tecnologia de Alimentos
Main Authors: Daniela Priori, Eduardo Valduga, Juliana Castelo Branco Villela, Claudete Clarice Mistura, Márcia Vizzotto, Ricardo Alexandre Valgas, Rosa Lía Barbieri
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos 2017
Assuntos:
Acesso em linha:https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=395949992006
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!