A carregar...

Enterotoxigenic potential of Staphylococcus aureus isolated from Artisan Minas cheese from the Serra da Canastra - MG, Brazil

This study aimed to evaluate the presence of enterotoxigenicS. aureusin the endogenous starter and in Artisan Minas cheeses fromthe Serra da Canastra. Sixteen samples of endogenous starters and cheese were collected during the rainy and dry seasons. Theisolation and enumeration ofS. aureuswere perfo...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Publicado no:Ciência e Tecnologia de Alimentos
Main Authors: Milene Therezinha das DORES, Ricardo Souza DIAS, Edna Froeder ARCURI, Juliana Escarião da NOBREGA, Célia Lucia de Luces Fortes FERREIRA
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos 2013
Assuntos:
Acesso em linha:https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=395940116009
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!