A carregar...

Chemical characteristics of pequi fruits (Caryocar brasiliense Camb.) native of three municipalities in the State of Goiás – Brazil

In order to assure that the use of cerrado fruits occur in a sustainable way, studies to investigate their characteristics are extremely relevant. In this context, the present study aims to describe some chemical parameters of pequi fruits picked in three municipalities in southwestern Goiás State (...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Publicado no:Ciência e Tecnologia de Alimentos
Main Authors: Samuel MARIANO-da-SILVA, Joys Dias de Assis BRAIT, Francys Pimenta de FARIA, Sueli Maria da SILVA, Silvio Luis de OLIVEIRA, Paula Fernanda BRAGA, Fabiana Maria de Siqueira MARIANO-da-SILVA
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos 2009
Assuntos:
Acesso em linha:https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=395940098011
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!