A carregar...

Shelf life of irradiated minimally processed (MP) watercress (Nasturtium officinale)

This study was carried out to evaluate the shelf life of minimally processed (MP) watercress exposed to gamma radiation with doses of 1.0; 3.0; 4.0 kGy. Packaged irradiated and non-irradiated MP watercress was subject to sensory analysis. A panel consisting of 25-30 non-trained members, aged 20-55 y...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Publicado no:Ciência e Tecnologia de Alimentos
Main Authors: Cecília Geraldes MARTINS, Jorge Herman BEHRENS, Lina Casale ARAGON-ALEGRO, Vanessa Santos VIEIRA, Paulo Souza COSTA-SOBRINHO, Dirceu Martins VIZEU, Beatriz HUTZLER, Bernadette Dora Gombossy de Melo FRANCO, Maria Teresa DESTRO, Mariza LANDGRAF
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos 2007
Assuntos:
Acesso em linha:https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=395940081008
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!