A carregar...

Performance, Carcass Yield, and Qualitative Characteristics of Breast and Leg Muscles of Broilers Fed Diets Supplemented with Vitamin E at Different Ages

The effects of vitamin E supplementation (300 mg/kg diet) in the diet of broiler chickens for different periods during rearing on the performance and qualitative traits of breast and leg muscles were evaluated. Seven hundred and twenty day-old chicks were distributed into six treatments: basal diet...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Publicado no:Revista Brasileira de Ciência Avícola
Main Authors: FR Leonel, A Oba, ERL Pelicano, NMBL Zeola, MM Boiago, AM Scatolini, TMA Lima, PA Souza, HBA Souza
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas 2007
Assuntos:
Acesso em linha:https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=179714000003
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!