Cargando...

Effect of Acidified Drinking Water on the Recovery of Salmonella enteritidis from Broiler Crops

Crop is a known source of Salmonella contamination during broiler carcass processing. The effect of drinking water acidification by lactic acid or citric acid or a combination of those with cupric sulfate and d-limonene in the reduction of Salmonella Enteritidis (SE) recovered from the crop of broil...

Descrición completa

Gardado en:
Detalles Bibliográficos
Publicado en:Revista Brasileira de Ciência Avícola
Main Authors: LAF de Avila, VP do Nascimento, CW Canal, CTP Salle, HL de S Moraes
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado: Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas 2003
Assuntos:
pre
Acceso en liña:https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=179713981005
Tags: Engadir etiqueta
Sen Etiquetas, Sexa o primeiro en etiquetar este rexistro!