Cargando...

Effect of Acidified Drinking Water on the Recovery of Salmonella enteritidis from Broiler Crops

Crop is a known source of Salmonella contamination during broiler carcass processing. The effect of drinking water acidification by lactic acid or citric acid or a combination of those with cupric sulfate and d-limonene in the reduction of Salmonella Enteritidis (SE) recovered from the crop of broil...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Publicado en:Revista Brasileira de Ciência Avícola
Autores principales: LAF de Avila, VP do Nascimento, CW Canal, CTP Salle, HL de S Moraes
Formato: Artigo
Lenguaje:Inglês
Publicado: Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas 2003
Materias:
pre
Acceso en línea:https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=179713981005
Etiquetas: Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!