A carregar...

Comparative genomics Lactobacillus reuteri from sourdough reveals adaptation of an intestinal symbiont to food fermentations

Lactobacillus reuteri is a dominant member of intestinal microbiota of vertebrates, and occurs in food fermentations. The stable presence of L. reuteri in sourdough provides the opportunity to study the adaptation of vertebrate symbionts to an extra-intestinal habitat. This study evaluated this adap...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Publicado no:Sci Rep
Main Authors: Zheng, Jinshui, Zhao, Xin, Lin, Xiaoxi B., Gänzle, Michael
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Nature Publishing Group 2015
Assuntos:
Acesso em linha:https://ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4995734/
https://ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26658825
https://ncbi.nlm.nih.govhttp://dx.doi.org/10.1038/srep18234
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!