A carregar...

The chemical quality of frozen Vietnamese Pangasius hypophthalmus fillets

The aim of the present study was to evaluate the chemical quality parameters regarding frozen Pangasius hypophthalmus specimens from Vietnam. The proximate composition, pH, ammonia, biogenic amines (BAs), total mercury (Hg), malondialdehyde (MDA), and polyphosphate were determined. The moisture, pro...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Publicado no:Food Sci Nutr
Main Authors: Guimarães, Carlos Frederico Marques, Mársico, Eliane Teixeira, Monteiro, Maria Lúcia Guerra, Lemos, Môsar, Mano, Sergio Borges, Conte Junior, Carlos Adam
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: John Wiley and Sons Inc. 2015
Assuntos:
Acesso em linha:https://ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4867760/
https://ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27247770
https://ncbi.nlm.nih.govhttp://dx.doi.org/10.1002/fsn3.302
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!