A carregar...
Ultra-processed foods and the nutritional dietary profile in Brazil
OBJECTIVE: To assess the impact of consuming ultra-processed foods on the nutritional dietary profile in Brazil. METHODS: Cross-sectional study conducted with data from the module on individual food consumption from the 2008-2009 Pesquisa de Orçamentos Familiares (POF – Brazilian Family Budgets Surv...
Na minha lista:
Publicado no: | Rev Saude Publica |
---|---|
Main Authors: | , , , , , , , , |
Formato: | Artigo |
Idioma: | Inglês |
Publicado em: |
Faculdade de Saúde Pública da Universidade de São Paulo
2015
|
Assuntos: | |
Acesso em linha: | https://ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4544452/ https://ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26176747 https://ncbi.nlm.nih.govhttp://dx.doi.org/10.1590/S0034-8910.2015049006132 |
Tags: |
Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!
|