A carregar...

Development of a Polyamine Database for Assessing Dietary Intake

Reducing the concentration of polyamines (spermine, spermidine, and putrescine) in the body pool may slow the cancer process. Because dietary spermine, spermidine, and putrescine contribute to the body pool of polyamines, quantifying them in the diet is important. Limited information about polyamine...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Main Authors: ZOUMAS-MORSE, CHRISTINE, ROCK, CHERYL L., QUINTANA, ELIZABETH L., NEUHOUSER, MARIAN L., GERNER, EUGENE W., MEYSKENS, FRANK L.
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: 2007
Assuntos:
Acesso em linha:https://ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2848593/
https://ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17524725
https://ncbi.nlm.nih.govhttp://dx.doi.org/10.1016/j.jada.2007.03.012
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!