A carregar...

Effect of applying different edible coatings on conservation of minimally processed ‘Royal Gala’ apples<br>Efeito da aplicação de diferentes revestimentos comestíveis na conservação de maçãs ‘Royal Gala’ minimamente processadas

The objective of this study was to evaluate the effects of applying different gums (tara, xanthan and sodium alginate) associated with citric acid, ascorbic acid and calcium chloride, in relation to chemical, physical and microbiological characteristics in the conservation of minimally processed Roy...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Main Authors: Sandriane Pizato, William Renzo Cortez-Vega, Carlos Prentice-Hernández, Caroline Dellinghausen Borges
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Universidade Estadual de Londrina 2013-03-01
Colecção:Semina: Ciências Agrárias
Assuntos:
Acesso em linha:http://www.uel.br/revistas/uel/index.php/semagrarias/article/view/13144
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!