A carregar...

Microstructure and flow properties of lyophilized mango pulp with maltodextrin

ABSTRACT The present study had as objective to determine the flow properties and behavior of lyophilized mango pulp powder as a function of different concentrations of maltodextrin. In the samples of the powders contain 5, 10 and 15% of maltodextrin the angle of effective internal friction, wall fri...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Main Authors: Marcos R. A. Afonso, Brena K. M. Rodrigues, José M. C. da Costa, Ana C. P. Rybka, Nedio J. Wurlitzer
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Universidade Federal de Campina Grande
Colecção:Revista Brasileira de Engenharia Agrícola e Ambiental - Agriambi
Assuntos:
Acesso em linha:http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1415-43662019000200133&lng=en&tlng=en
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!