A carregar...

Poultry offal meal traceability in meat quail tissues using the technique of stable carbon (13C/12C) and nitrogen (15N/14N) isotopes

Studies on the detection of animal by-products in poultry meat are rare, and non-existent on quail meat. This study aimed at detectiong increasing levels of poultry offal meal (POM) in quail meat, using carbon (13C/12C) and nitrogen (15N/14N) stable isotopes technique. Sixty four on-day-old male qua...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Main Authors: C Móri, EA Garcia, C Ducatti, JC Denadai, R Gottmann, MAO Mituo
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas 2008-03-01
Colecção:Brazilian Journal of Poultry Science
Assuntos:
Acesso em linha:http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2008000100007
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!