A carregar...
Poultry offal meal traceability in meat quail tissues using the technique of stable carbon (13C/12C) and nitrogen (15N/14N) isotopes
Studies on the detection of animal by-products in poultry meat are rare, and non-existent on quail meat. This study aimed at detectiong increasing levels of poultry offal meal (POM) in quail meat, using carbon (13C/12C) and nitrogen (15N/14N) stable isotopes technique. Sixty four on-day-old male qua...
Na minha lista:
Main Authors: | , , , , , |
---|---|
Formato: | Artigo |
Idioma: | Inglês |
Publicado em: |
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas
2008-03-01
|
Colecção: | Brazilian Journal of Poultry Science |
Assuntos: | |
Acesso em linha: | http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2008000100007 |
Tags: |
Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!
|