A carregar...

Bacteriological quality and food safety in a Brazilian school food program

Introduction: Food safety is a critical issue in school food program. Objective: This study was conducted to assess the bacteriological quality and food safety practices of a municipal school food program (MSFP) in Jequitinhonha Valley, Brazil. Materials and methods: A checklist based on good manufa...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Main Authors: Samara Nagla Chaves Trindade, Julia Silva Pinheiro, Héllen Gonçalves de Almeida, Keyla Carvalho Pereira, Paulo de Souza Costa Sobrinho
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Arán Ediciones, S. L. 2014-01-01
Colecção:Nutrición Hospitalaria
Assuntos:
Acesso em linha:http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112014000100011&lng=en&tlng=en
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!