Cargando...

Occurrence of Salmonella spp. in broiler chicken carcasses and their susceptibility to antimicrobial agents Ocorrência de Salmonella spp. em carcaças de frango e sua suscetibilidade a agentes antimicrobianos

The present study was carried out to evaluate the occurrence of Salmonellae in broiler chicken carcasses and to determine the antimicrobial resistance profile of the isolated strains. Twenty-five out of the 260 broiler chicken carcasses samples (9.6%) were positive for Salmonella. S. Enteritidis was...

Descrición completa

Gardado en:
Detalles Bibliográficos
Main Authors: Dalila Angélica Moliterno Duarte, Aldemir Reginato Ribeiro, Ana Mércia Mendes Vasconcelos, Sylnei Barros Santos, Juliana Vital Domingos Silva, Patrícia Lúcia Arruda de Andrade, Lúcia Sadae Pereira da Costa de Arruda Falcão
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado: Sociedade Brasileira de Microbiologia 2009-09-01
Series:Brazilian Journal of Microbiology
Assuntos:
Acceso en liña:http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1517-83822009000300020
Tags: Engadir etiqueta
Sen Etiquetas, Sexa o primeiro en etiquetar este rexistro!