A carregar...
Occurrence of Salmonella spp. in broiler chicken carcasses and their susceptibility to antimicrobial agents Ocorrência de Salmonella spp. em carcaças de frango e sua suscetibilidade a agentes antimicrobianos
The present study was carried out to evaluate the occurrence of Salmonellae in broiler chicken carcasses and to determine the antimicrobial resistance profile of the isolated strains. Twenty-five out of the 260 broiler chicken carcasses samples (9.6%) were positive for Salmonella. S. Enteritidis was...
Na minha lista:
Main Authors: | , , , , , , |
---|---|
Formato: | Artigo |
Idioma: | Inglês |
Publicado em: |
Sociedade Brasileira de Microbiologia
2009-09-01
|
Colecção: | Brazilian Journal of Microbiology |
Assuntos: | |
Acesso em linha: | http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1517-83822009000300020 |
Tags: |
Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!
|