A carregar...

Antagonistic rhizobacteria and jasmonic acid induce resistance against tomato bacterial spot

Tomato bacterial spot on tomato may be caused by four species of Xanthomonas and among them X. gardneri (Xg) is the most destructive one, especially in areas irrigated using a center pivot system in Minas Gerais state and the midwest region of Brazil. Due to the ineffectiveness of chemical control a...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Publicado no:Bragantia
Main Authors: Hélvio Gledson Maciel Ferraz, Renata Sousa Resende, Poliana Coutinho Moreira, Patrícia Ricardino Silveira, Elisângela Aparecida Milagres, José Rogério Oliveira, Fabrício Ávila Rodrigues
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Secretaria de Agricultura e Abastecimento do Estado de São Paulo 2015
Assuntos:
Acesso em linha:https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=90842568008
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!