A carregar...

Actividad antioxidante de cinco variedades de maíz cultivadas en Campeche, México

We studied the antioxidant capacity of five varieties of corn grown in Hopelchén, Mexico by the techniques of DPPH, DMPD, oxidation rate, ferric ion reduction and peroxide, the purple variety had the highest antioxidant activity except in test DMPD the red variety which had a better capacity to redu...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Publicado no:Boletín Latinoamericano y del Caribe de Plantas Medicinales y Aromáticas
Main Authors: RMJ MEX-ÁLVAREZ, NJ BOLÍVAR-FERNÁNDEZ, PM GARMA-QUEN, JA TUT-HEREDIA, KI ROMERO-GUILLÉN
Formato: Artigo
Idioma:Espanhol
Publicado em: Universidad de Santiago de Chile 2013
Assuntos:
Acesso em linha:https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=85629226001
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!