A carregar...

Almacenamiento de mango secado: análisis fisicoquímico, microbiológico, color y sensorial

Mango slices dehydrated at 60 and 70 °C were vacuum-packed in PVDC and PETmet/PE and evaluated by meansof physicochemical, colorimetric, carotenoid content, microbiological and sensorial analyses along 120 storage days atroom temperature (25 + 5 °C) and sunlight. Color was altered during storage, as...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Publicado no:Ciencia y Tecnología Alimentaria
Main Authors: A. J. Regazzi, V. P. R. Minim, P. C. Stringueta, R. C. Reis, A. M. Ramos
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Sociedad Mexicana de Nutrición y Tecnología de Alimentos 2006
Assuntos:
Acesso em linha:https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=72450307
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!