A carregar...

Improvement of nutritional and nutraceutical value of nixtamalized maize tortillas by addition of extruded chia flour

n this work the objectives were: (1) To optimize the extrusion conditions of defatted chia seeds maximizing antioxidant activity (AoxA), total phenolic content (TPC) and in vitro protein digestibility (IVPD), and (2) To evaluate the nu-tritional, nutraceutical, and sensory (a...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Publicado no:Biotecnia
Main Authors: Liliana León-López, Cuauhtémoc Reyes-Moreno, Alfa Hatzue Ley-Osuna, Janitzio Xiomara Korina Perales-Sánchez, Jorge Milán-Carrillo, Edith Oliva Cuevas-Rodríguez, Roberto Gutiérrez-Dorado
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Universidad de Sonora 2019
Assuntos:
Acesso em linha:https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=672971084007
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!