A carregar...

PAPAYA (Carica papaya) AND TUNA (Thunnus albacares) BY-PRODUCTS FERMENTATION AS BIOMANUFACTURING APPROACH TOWARDS ANTIOXIDANT PROTEIN HYDROLYSATES

The efficient production of lactic acid, standardization of ingredients, protein hydrolysis, and the presence of an active starter were key factors for development of a controlled lactic acid fermentation of fish wastes and papaya. The maxima buffering capacities, proteases activities, protein and a...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Publicado no:Revista Mexicana de Ingeniería Química
Main Authors: M.P. Carballo-Sánchez, J.C. Ramírez-Ramírez, M. Gimeno, G.M. Hall, M.G. Ríos-Durán, K. Shirai
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Universidad Autónoma Metropolitana 2016
Assuntos:
Acesso em linha:https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=62045307010
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!