A carregar...

DIALIZABILIDAD DE HIERRO Y ZINC EN CEREALES PARA DESAYUNOS COMERCIALES FORTIFICADOS CON HIERRO ELEMENTAL, SULFATO FERROSO O EDTA FERRICO SODICO

Iron (Fe) and Zinc (Zn) dialyzability was compared in 7 commercial ready-to-eat breakfast cereals (BC). Four of them were fortified with elemental Fe and ZnO. Fe and Zn dialyzability of 3 different types of BC fortified with ZnO and FeNa2EDTA or FeSO4 was also performed in our laboratory. An in vitr...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Publicado no:Revista Chilena de Nutrición
Main Authors: Carolina Elisa Cagnasso, Laura Beatriz López, María Julieta Binaghi, Néstor Raúl Pellegrino, Mirta Eva Valencia
Formato: Artigo
Idioma:Espanhol
Publicado em: Sociedad Chilena de Nutrición, Bromatología y Toxicología 2010
Assuntos:
Acesso em linha:https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=46915014001
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!