Cargando...

Compostos fenólicos e capacidade antioxidante em frutos de tomateiros mutantes fotomorfogenéticos

Compostos fenólicos e capacidade antioxidante são mecanismos de defesa das plantas aos danos do estresse oxidativo. Os compostos fenólicos são sintetizados pela via dos fenilpropanoides, cuja enzima chave, fenilalanina amônia liase, é influenciada pela luz e ação de fotorreceptores, como o fitocromo...

Descrición completa

Gardado en:
Detalles Bibliográficos
Publicado en:Ciência Rural
Main Authors: Tiago Dias, Hyrandir Cabral de Melo, Frederico Rocha Rodrigues Alves, Rogério Falleiros Carvalho, Karla da Silva Carneiro, Cleiton Mateus Sousa
Formato: Artigo
Idioma:Português
Publicado: Universidade Federal de Santa Maria 2015
Assuntos:
hp1
Acceso en liña:https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=33138346005
Tags: Engadir etiqueta
Sen Etiquetas, Sexa o primeiro en etiquetar este rexistro!