Carregando...

Viability-PCR Allows Monitoring Yeast Population Dynamics in Mixed Fermentations Including Viable but Non-Culturable Yeasts

The use of controlled mixed inocula of Saccharomyces cerevisiae and non-Saccharomyces yeasts is a common practice in winemaking, with Torulaspora delbrueckii, Lachancea thermotolerans and Metschnikowia pulcherrima being the most commonly used non-Saccharomyces species. Although S. cerevisiae is usua...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Publicado no:Foods
Principais autores: Navarro, Yurena, Torija, María-Jesús, Mas, Albert, Beltran, Gemma
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: MDPI 2020
Assuntos:
Acesso em linha:https://ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7600988/
https://ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/32992467
https://ncbi.nlm.nih.govhttp://dx.doi.org/10.3390/foods9101373
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!