A carregar...

Consumption of vegetables and their relation with ultra-processed foods in Brazil

OBJECTIVE: To characterize the household purchase and the individual consumption of vegetables in Brazil and to analyze their relation with the consumption of ultra-processed foods. METHODS: We have used data on the purchase of food for household consumption and individual consumption from the 2008–...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Publicado no:Rev Saude Publica
Main Authors: Canella, Daniela Silva, Louzada, Maria Laura da Costa, Claro, Rafael Moreira, Costa, Janaina Calu, Bandoni, Daniel Henrique, Levy, Renata Bertazzi, Martins, Ana Paula Bortoletto
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Faculdade de Saúde Pública da Universidade de São Paulo 2018
Assuntos:
Acesso em linha:https://ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5953550/
https://ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29791530
https://ncbi.nlm.nih.govhttp://dx.doi.org/10.11606/S1518-8787.2018052000111
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!