A carregar...

Essential oils as antibacterial agents against food-borne pathogens: Are they really as useful as they are claimed to be?

Most studies evaluating the use of essential oils (EO) as antibacterial agents focus mainly on minimal inhibitory concentrations (MIC) rather than minimal bactericidal concentrations (MBC). In this work, we compared MICs and MBCs of EO from condiment plants commonly used in Mediterranean Europe, nam...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Publicado no:J Food Sci Technol
Main Authors: Santos, M. I. S., Martins, S. R., Veríssimo, C. S. C., Nunes, M. J. C., Lima, A. I. G., Ferreira, R. M. S. B., Pedroso, L., Sousa, I., Ferreira, M. A. S. S.
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Springer India 2017
Assuntos:
Acesso em linha:https://ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5686014/
https://ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29184240
https://ncbi.nlm.nih.govhttp://dx.doi.org/10.1007/s13197-017-2905-0
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!