A carregar...
Fourier transform infrared spectroscopy (FTIR) analysis, chlorophyll content and antioxidant properties of native and defatted foliage of green leafy vegetables
FTIR analysis for five selected green leafy vegetables (GLVs) viz., Hibiscus cannabinus L., (kenaf), H. sabdariffa L., (roselle), Basella alba L., (vine spinach), B. rubra L. (malabar spinach) and Rumex vesicarius L., (sorrel) confirmed the presence of free alcohol, intermolecular bonded alcohol, in...
Na minha lista:
Publicado no: | J Food Sci Technol |
---|---|
Main Authors: | , , |
Formato: | Artigo |
Idioma: | Inglês |
Publicado em: |
Springer India
2015
|
Assuntos: | |
Acesso em linha: | https://ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4648937/ https://ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26604386 https://ncbi.nlm.nih.govhttp://dx.doi.org/10.1007/s13197-015-1959-0 |
Tags: |
Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!
|