A carregar...

Fourier transform infrared spectroscopy (FTIR) analysis, chlorophyll content and antioxidant properties of native and defatted foliage of green leafy vegetables

FTIR analysis for five selected green leafy vegetables (GLVs) viz., Hibiscus cannabinus L., (kenaf), H. sabdariffa L., (roselle), Basella alba L., (vine spinach), B. rubra L. (malabar spinach) and Rumex vesicarius L., (sorrel) confirmed the presence of free alcohol, intermolecular bonded alcohol, in...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Publicado no:J Food Sci Technol
Main Authors: Sravan Kumar, S., Manoj, P., Giridhar, P.
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Springer India 2015
Assuntos:
Acesso em linha:https://ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4648937/
https://ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26604386
https://ncbi.nlm.nih.govhttp://dx.doi.org/10.1007/s13197-015-1959-0
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!