A carregar...

Rheological and nutritional quality of selected dehulled legumes blended rice extrudates

Rheological and nutritional quality of ready-to-eat rice (Oryza sativa) -legume viz. black gram (Vigna mungo), green gram (Vigna radiata), lentil (Lens culinaris) and peas (Pisum sativum) based extrudates were studied using low cost collet extruder. Extrudates were prepared keeping constant feed rat...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Main Authors: Balasubramanian, S., Borah, Anjan, Singh, K. K., Patil, R. T.
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Springer-Verlag 2011
Assuntos:
Acesso em linha:https://ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3550846/
https://ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24082277
https://ncbi.nlm.nih.govhttp://dx.doi.org/10.1007/s13197-010-0206-y
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!