A carregar...

The Fate of Acetic Acid during Glucose Co-Metabolism by the Spoilage Yeast Zygosaccharomyces bailii

Zygosaccharomyces bailii is one of the most widely represented spoilage yeast species, being able to metabolise acetic acid in the presence of glucose. To clarify whether simultaneous utilisation of the two substrates affects growth efficiency, we examined growth in single- and mixed-substrate cultu...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Main Authors: Rodrigues, Fernando, Sousa, Maria João, Ludovico, Paula, Santos, Helena, Côrte-Real, Manuela, Leão, Cecília
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Public Library of Science 2012
Assuntos:
Acesso em linha:https://ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3532111/
https://ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23285028
https://ncbi.nlm.nih.govhttp://dx.doi.org/10.1371/journal.pone.0052402
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!