A carregar...
Antimicrobial activity of n-6, n-7 and n-9 fatty acids and their esters for oral microorganisms
OBJECTIVE: This study is to assess the antibacterial activity of omega-6, -7, -9 (n-6, n-7, n-9) fatty acids against various oral microorganisms. METHODS: The n-6, n-7, n-9 fatty acids, such as γ-linoleic acid (GLA), linoleic acid (LA), arachidonic acid (ARA), palmitoleic acid (PA), and oleic acid (...
Na minha lista:
Main Authors: | , , |
---|---|
Formato: | Artigo |
Idioma: | Inglês |
Publicado em: |
2010
|
Assuntos: | |
Acesso em linha: | https://ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2902640/ https://ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20541177 https://ncbi.nlm.nih.govhttp://dx.doi.org/10.1016/j.archoralbio.2010.05.009 |
Tags: |
Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!
|