A carregar...

Variability of Carotenoid Biosynthesis in Orange Colored Capsicum spp.

Pepper, Capsicum spp., is a worldwide crop valued for heat, nutrition, and rich pigment content. Carotenoids, the largest group of plant pigments, function as antioxidants and as vitamin A precursors. The most abundant carotenoids in ripe pepper fruits are β-carotene, capsanthin, and capsorubin. In...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Main Authors: Guzman, Ivette, Hamby, Shane, Romero, Joslynn, Bosland, Paul W., O’Connell, Mary A.
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: 2010
Assuntos:
Acesso em linha:https://ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2889374/
https://ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20582146
https://ncbi.nlm.nih.govhttp://dx.doi.org/10.1016/j.plantsci.2010.04.014
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!