A carregar...

Phytochemical profiles of wild blackberries, black and white mulberries from southern Bulgaria

Sugars (glucose and fructose), organic acids (citric acid, tartaric acid, oxalic acid, malic acid, succinic acid and fumaric acid), vitamin C, phenolic compounds (catechin, rutin, quercetin, chlorogenic acid, ferulic acid, o-coumaric acid, p-coumaric acid, caffeic acid, syringic acid, vanillic acid...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Main Authors: Meleksen Akin, Sadiye Peral Eyduran, Sezai Ercisli, Veneta Kapchina-Toteva, Ecevit Eyduran
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Taylor & Francis Group 2016-09-01
Colecção:Biotechnology & Biotechnological Equipment
Assuntos:
Acesso em linha:http://dx.doi.org/10.1080/13102818.2016.1204943
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!