A carregar...

Extraction, purification and characterization of inhibitor of trypsin from Chenopodium quinoa seeds

AbstractA novel trypsin inhibitor of protease (CqTI) was purified from Chenopodium quinoa seeds. The optimal extracting solvent was 0.1M NaCl pH 6.8 (p < 0.05). The extraction time of 5h and 90 °C was optimum for the recovery of the trypsin inhibitor from C. quinoa seeds. The purification occurre...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Main Authors: Aline Regiele Pesoti, Bruno Menezes de Oliveira, Augusto Cesar de Oliveira, Dávia Guimarães Pompeu, Daniel Bonoto Gonçalves, Sérgio Marangoni, José Antonio da Silva, Paulo Afonso Granjeiro
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos 2015-01-01
Colecção:Food Science and Technology
Assuntos:
Acesso em linha:http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612015005076655&lng=en&tlng=en
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!