A carregar...

ÁCIDOS GRASOS OMEGA-3 (EPA Y DHA) Y SU APLICACIÓN EN DIVERSAS SITUACIONES CLÍNICAS

Omega-3 long-chain polyunsaturated fatty acids (ω-3 LCPUFA) eicosapentaenoic acid (EPA) and docosahexae-noic acid (DHA) are found in significant amounts in fatty fish (tuna fish, mackerel and salmon) and especially in the oil obtained from these species, which is actually utilized as a nutr...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Publicado no:Revista Chilena de Nutrición
Main Authors: Rodrigo Valenzuela B., Gladys Tapia O., Marcela González E., Alfonso Valenzuela B.
Formato: Artigo
Idioma:Espanhol
Publicado em: Sociedad Chilena de Nutrición, Bromatología y Toxicología 2011
Assuntos:
Acesso em linha:https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=46921378010
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!