A carregar...

Antimicrobial activity, phenolic compounds content, and antioxidant capacity of four edible macromycete fungi from Chihuahua, Mexico

In the present study, antimicrobial activity, phenolic compounds content and antioxidant capacity of four edible fungi (Amanita rubescens, Astraeus hygrometricus, Laccaria laccata and Lycoperdon perlatum) were determined. Antimicrobial activities were tested against Staphylococcus aureus, Streptococ...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Publicado no:Tip Revista Especializada en Ciencias Químico-Biológicas
Main Authors: Neida Aurora Martínez-Escobedo, Francisco Javier Vázquez-González, José Valero-Galván, Emilio Álvarez-Parrilla, Fortunato Garza-Ocañas, Jesús Alejandro Najera-Medellin, Miroslava Quiñónez-Martínez
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Universidad Nacional Autónoma de México 2021
Assuntos:
Acesso em linha:https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=43271644012
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!