A carregar...

Antibiotic residues in Brazilian UHT milk: a screening study

The aim of this research was to carry out a screening study to check the incidence of antimicrobial residues in Brazilian UHT milk according to rapid yoghurt method. Of the 100 (100%) samples analysed, 96 (96%) showed no traces of antibiotic residues while 4 (4%) indicated probable presence of antib...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Publicado no:Ciência e Tecnologia de Alimentos
Main Authors: Gilberto Poggio FONSECA, Adriano Gomes CRUZ, Jose Assis Fonseca FARIA, Ramon SILVA, Mirian Ribeiro Leite MOURA, Lucia Maria Jager CARVALHO
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos 2009
Assuntos:
Acesso em linha:https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=395940092035
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!