A carregar...

Incorporation and fatty acid composition in liver of Nile tilapia fed with flaxseed oil

One of the most consumed freshwater fish in South America is Nile tilapia. The present study examined the effects of flaxseed oil (FO), source of alfa-linolenic acid (LNA), on the total lipid composition and polyunsaturated fatty acid, n-6 and n-3 PUFA, contents on Nile tilapia (Oreochromis niloticu...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Publicado no:Acta Scientiarum. Technology
Main Authors: Polyana Batoqui França, Ana Carolina Aguiar, Paula Fernandes Montanher, Marcela Boroski, Nilson Evelázio de Souza, Jesuí Vergílio Visentainer
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Universidade Estadual de Maringá 2011
Assuntos:
Acesso em linha:https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=303226531014
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!