Carregando...

Identifying Candidate Genes for Enhancing Grain Zn Concentration in Wheat

Wheat (Triticum aestivum L.) is one of the major staple food crops worldwide. Despite efforts in improving wheat quality, micronutrient levels are still below the optimal range for human nutrition. In particular, zinc (Zn) deficiency is a widespread problem in human nutrition in countries relying ma...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Publicado no:Front Plant Sci
Principais autores: Alomari, Dalia Z., Eggert, Kai, von Wirén, Nicolaus, Alqudah, Ahmad M., Polley, Andreas, Plieske, Jörg, Ganal, Martin W., Pillen, Klaus, Röder, Marion S.
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Frontiers Media S.A. 2018
Assuntos:
Acesso em linha:https://ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6143079/
https://ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/30271416
https://ncbi.nlm.nih.govhttp://dx.doi.org/10.3389/fpls.2018.01313
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!