A carregar...

Fortification of the whey protein isolate antioxidant and antidiabetic activity with fraction rich in phenolic compounds obtained from Stevia rebaudiana (Bert.). Bertoni leaves

A stevia fraction (ASF) free of steviol glycosides was extracted from Stevia rebaudiana leaves (Stevia UEM-13). ASF essentially constitutes phenolic compounds (52.42%), which were identified by liquid chromatography tandem mass spectrometry (LC–MS/MS) as caffeic acid, quercetin-3-o-glycoside, cyanid...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Publicado no:J Food Sci Technol
Main Authors: Milani, Paula Gimenez, Formigoni, Maysa, Lima, Yago Carvalho, Piovan, Silvano, Peixoto, Giuliana Maria Ledesma, Camparsi, Daiane Montoia, da Silva Rodrigues, Willian do Nascimento, da Silva, Jordana Quaglia Pereira, da Silva Avincola, Alexandre, Pilau, Eduardo Jorge, da Costa, Cecília Edna Mareze, da Costa, Silvio Cláudio
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Springer India 2017
Assuntos:
Acesso em linha:https://ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5495729/
https://ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28720959
https://ncbi.nlm.nih.govhttp://dx.doi.org/10.1007/s13197-017-2638-0
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!