A carregar...

Carcass and Meat Quality Traits in an Embden×Toulouse Goose Cross Raised in Organic Dehesa

This study assessed the influence of genetic type (Embden-Anser anser, EE; Toulouse-Anser anser, TT and F1 cross, ET) for meat characteristics (carcass, meat quality and fatty acid (FA) profiles), of domestic geese “Anser anser domesticus” raised in dehesa as an alternative, organic feeding system....

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Publicado no:Asian-Australas J Anim Sci
Main Authors: Solé, M., Peña, F., Domenech, V., Clemente, I., Polvillo, O., Valera, M., Verona, J. C., Rubí, M., Molina, A.
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Asian-Australasian Association of Animal Production Societies (AAAP) and Korean Society of Animal Science and Technology (KSAST) 2016
Assuntos:
Acesso em linha:https://ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4852251/
https://ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26954156
https://ncbi.nlm.nih.govhttp://dx.doi.org/10.5713/ajas.15.0583
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!