A carregar...

Standardization of process parameters for microwave assisted convective dehydration of ginger

Ginger (Zingiber Officinale, Cv. Suprava) slices (4 mm thick) were dehydrated at 25°, 40°, 50° and 60 °C with three different microwave power levels, viz. 120, 240, and 360 W in microwave assisted convective dryer up to 0.07 g moisture/g dry solid to observe the feasibility of microwave assisted con...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Main Authors: Mohanta, B., Dash, S. K., Panda, M. K., Sahoo, G. R.
Formato: Artigo
Idioma:Inglês
Publicado em: Springer India 2011
Assuntos:
Acesso em linha:https://ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3982020/
https://ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24741160
https://ncbi.nlm.nih.govhttp://dx.doi.org/10.1007/s13197-011-0546-2
Tags: Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!